• 2019 - 2020 AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BAŞVURU İLANI (25 Şubat - 15 Mart)

2019 - 2020 Akademik Yılı Güz / Güz+Bahar Dönemi Farabi Başvuruları 25 Şubat 2019 Pazartesi günü başlayıp, 15 Mart 2019 Cuma günü mesai bitiminde sona erecektir. Başvuru için Anlaşmalı olduğumuz Üniversiteler arasından tek bir Üniversite tercihi yapılacaktır. Başvuru süresi uzatılmayıp, bu tarihler dışında başvuru kabul edilmeyecektir. Başvurular; istenilen Belgelerle birlikte Farabi Koordinatörlüğümüze şahsen yapılacaktır.

⇒ Farabi Başvuru Şartları için tıklayınız.

⇒ Farabi Başvuru ilanı için tıklayınız.

⇒ ÇAKÜ Farabi Birim ve Bölüm Koordinatörleri için tıklayınız.

⇒ Anlaşmalı Olduğumuz Üniversiteler için tıklayınız.

» BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER «

1. Aday Öğrenci Başvuru Formu (2 Adet ve Resimli)

- Aday Öğrenci Başvuru Formu (Güz - 1 Dönem İsteyenler) için tıklayınız.

- Aday Öğrenci Başvuru Formu (Güz+Bahar - 2 Dönem İsteyenler) için tıklayınız.

NOT : Aday Öğrenci Başvuru Formu Bilgisayar Ortamında Doldurulacak ve Mutlaka Resim Yapıştırılmış Olarak Teslim Edilecektir..!

2. Transkript (2 Adet)

- (Öğrenci İşlerinden Alınacaktır)

3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (1 Adet)

4. SGK Tescil Kaydı Belgesi (1 Adet)

- (E-Devlet şifreniz ile www.turkiye.gov.tr adresinden 4A Hizmet Dökümü Belgesi)

5. Dil Belgesi (1 Adet)

- (Başvurulan Programın Öğrenim Dili Yabancı bir dil olduğunda sunulacaktır..!)

⇒ Farabi Başvurularının tahmini açıklanma süresi 25 - 30 Nisan tarihleri arasında olacaktır. Başvuru sonuçları ÇAKÜ Farabi Web Sayfamız Duyurular bölümünde ve ilgili Üniversitenin Farabi Web Sayfasında yayınlanacaktır.

⇒ Lütfen Farabi Web Sayfamızdan ve ilgili Üniversitenin Farabi Web Sayfasından Başvuru Sonucunuzu Takip Ediniz ve Kabul edildiğinizi öğrendiğinizde ÇAKÜ Farabi Ofisi ile iletişime geçiniz..!

• İletişim:
    • Tel: +90 376 213 26 26 & Dahili: 2445