• 2019 - 2020 Akademik Yılı Farabi Bursu Ödeme Tablosu ve GİDEN Öğrencilerimizin Yapması Gerekenler..!

2019 - 2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Aylık Burs Tutarı 600,00 TL. olup, Toplam Burs Tutarı 2.400,00 TL. dir.

Burs Tutarının %70`lik kısmı 1.680,00 TL. aylıklar halinde, %30`luk kısmı 720,00 TL. ise Güz Dönemi başarı durumuna göre hesaplanarak tek seferde ödenecektir.

» 2019 - 2020 AKADEMİK YILI FARABİ BURSU ÖDEME TABLOSU «

• 1. Ödeme - %70 : 420,00 TL. Ekim 2019
    • 2. Ödeme - %70 : 420,00 TL. Kasım 2019
    • 3. Ödeme - %70 : 420,00 TL. Aralık 2019
    • 4. Ödeme - %70 : 420,00 TL. Ocak 2020
    • 5. Ödeme - %30 : 720,00 TL. Mart 2020 (Güz Dönemi Başarı Durumuna Göre Ödenecektir..!)

2019 - 2020 AKADEMİK YILI İÇİNDE GİDEN FARABİ ÖĞRENCİLERİMİZİN YAPMASI GEREKENLER..!

»DÖNEM İÇİNDE (AKADEMİK YIL İÇİNDE) YAPILACAK İŞLEMLER:

1.) İletişim Bilgilerinizde ve Banka Hesap Bilgilerinizde değişiklik olduğu takdirde; En kısa zamanda ÇAKÜ Farabi Ofisini arayarak veya mail göndererek mutlaka İletişim ve Banka Hesap Bilgilerinizi güncelleyiniz..!

2.) Farabi Bursunuzu alabilmeniz ve düzenli bir şekilde ödenebilmesi için (%70 + %30) sigortalı olarak bir işte çalışmamanız ve devamsızlık yapmamanız gerekmektedir. Bu yüzden Farabi Öğrenciliğinizin devam ettiğini görebilmemiz amacıyla; Güz Dönemi ilk 4 Ay (her ayın ilk haftasında) gitmiş olduğunuz Üniversitede eğitime devam ettiğinizi gösteren Öğrenci Belgesi ve Sigortalı olarak herhangi bir işte çalışmadığınıza dair Belgeyi (SGK`dan veya E-Devlet şifreniz ile 4A Hizmet Dökümü Belgesi) farabi@karatekin.edu.tr adresine Mail veya 0 376 212 68 99 nolu numaraya Fax göndermeniz gerekmektedir. Elimize ulaşan Belgelerin kontrolleri yapıldıktan sonra ilgili hesaplara Farabi Bursu yatırılacaktır. %70`lik kısım yukarıdaki tabloda belirtildiği gibi aylıklar halinde, Saklı tutulan %30`luk kısım ise; okumuş olduğunuz Üniversitenin ÇAKÜ Farabi Ofisine göndermiş olduğu Güz Dönemi Transkriptinizdeki başarı durumunuza göre hesaplanarak yapılacaktır.

NOT : E-Devlet şifreniz ile https://www.turkiye.gov.tr/ adresinden Öğrenci Belgesi ve SGK 4A Hizmet Dökümü Belgesi (SGK Tescil Kaydı Belgesi) alınabilmektedir.

3.) Ders kayıtlarınızı hazırlamış olduğunuz Güz ve Bahar Dönemi Öğrenim Protokollerine göre yapınız. Seçmiş olduğunuz dersin açılmaması veya Ders Programınızın çakışması gibi nedenlerden dolayı, Ders Eklemek veya Ders Çıkarmak istediğinizde gitmiş olduğunuz Üniversitenin Farabi Ofisi ile irtibata geçiniz ve ÇAKÜ Farabi Web Sayfamızda Belgeler-Formlar Bölümünde Giden Öğrenci Belgeleri kısmında bulunan Ekle-Sil_Formunu düzenleyip, gitmiş olduğunuz Üniversitenin Farabi Ofisine teslim ediniz ve değişikliği mutlaka bize bildiriniz.

4.) II. Öğretim olan Öğrencilerimiz; Harçlarını Çankırı Karatekin Üniversitesi`ne yatırıp, Ders Kayıtlarını Gittikleri Üniversiteye yapacaklardır.

2019 - 2020 AKADEMİK YILINI TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN YAPMASI GEREKENLER..!

»DÖNEM SONUNDA (AKADEMİK YIL SONUNDA) YAPILACAK İŞLEMLER:

1.) Güz + Bahar Dönemini tamamladığınızda; yıl sonunda mutlaka gitmiş olduğunuz Üniversitenin ilgili bölümü ile İlişik Kesme İşlemini (Öğrenci Kimliği teslimi, Kütüphane ile ilgili işlemler vs.) yapınız ve bu işlemler ile ilgili size verilen belgeleri yine gitmiş olduğunuz Üniversitenin Farabi Ofisine teslim ediniz. İlişik Kesme İşlemini yapmayan öğrencilerin Transkriptleri ve Katılım Belgeleri karşı Üniversite tarafından Üniversitemize gönderilmemektedir. Koordinatörlüğümüze gönderilmiş olan Katılım Belgelerinizi ÇAKÜ Farabi Ofisimizden temin edebilirsiniz.

2.) Güz + Bahar Dönemini tamamlayıp karşı Üniversite ile İlişik Kesme İşlemlerini yaptıktan sonra; Farabi Değişim Programından yararlanan her öğrencinin doldurmak zorunda olduğu, ÇAKÜ Farabi Web Sayfamız Belgeler-Formlar kısmında, Giden Öğrenci Belgeleri başlığı içerisinde bulunan Öğrenci Nihai Raporu Formunu bilgisayar ortamında doldurarak, 0 376 212 68 99 nolu numaraya Fax veya farabi@karatekin.edu.tr adresine Mail olarak göndermeniz gerekmektedir.

3.) Farabi Değişim Programını merak eden ve bu Programa başvurmak isteyen öğrencilerimizin fikir edinebilmeleri açısından, Farabi Değişim Programından yararlanan tüm öğrencilerimizin Başvuru süreci ve Eğitim aldıkları Üniversitelerle ilgili; Bilgi, Kazanım, Yurt, Konaklama, Tavsiye, Yorum ve Tecrübelerini Farabi Web Sayfamızda bulunan Farabi Deneyimleri bölümüne girerek bizimle paylaşmalarını arzu etmekteyiz. Lütfen Farabi Deneyimlerinizi yazarak bizimle paylaşınız...

Farabi Deneyiminizi yazmak için tıklayınız.

Öğrenci Nihai Rapor Formunu doldurmak için tıklayınız.

. . . Hepinize başarılar diler, verimli bir yıl geçirmenizi temenni ederiz . . .

• İletişim
    • Tel: +90 376 213 26 26 & Dahili: 2445