• 2018 - 2019 Akademik Yılını Tamamlayan GİDEN Farabi Öğrencilerimizin İlişik Kesme İşlemleri ve Nihai Rapor Formu Gönderimi..!

2018 - 2019 AKADEMİK YILINI TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER:

1.) Güz + Bahar Dönemini tamamladığınızda; yıl sonunda mutlaka gitmiş olduğunuz Üniversitenin ilgili bölümü ile İlişik Kesme İşlemini (Öğrenci Kimliği teslimi, Kütüphane ile ilgili işlemler vs.) yapınız ve bu işlemler ile ilgili size verilen belgeleri yine gitmiş olduğunuz Üniversitenin Farabi Ofisine teslim ediniz. İlişik Kesme İşlemini yapmayan öğrencilerin Transkriptleri ve Katılım Belgeleri karşı Üniversite tarafından Üniversitemize gönderilmemektedir. Koordinatörlüğümüze gönderilmiş olan Katılım Belgelerinizi ÇAKÜ Farabi Ofisimizden temin edebilirsiniz.

2.) Güz + Bahar Dönemini tamamlayıp karşı Üniversite ile İlişik Kesme İşlemlerini yaptıktan sonra; Farabi Değişim Programından yararlanan her öğrencinin doldurmak zorunda olduğu, ÇAKÜ Farabi Web Sayfamız Belgeler-Formlar kısmında, Giden Öğrenci Belgeleri başlığı içerisinde bulunan Öğrenci Nihai Raporu Formunu bilgisayar ortamında doldurarak, 03762126899 nolu numaraya Fax veya farabi@karatekin.edu.tr adresine Mail olarak göndermeniz gerekmektedir.

3.) Farabi Değişim Programını merak eden ve bu Programa başvurmak isteyen öğrencilerimizin fikir edinebilmeleri açısından, Farabi Değişim Programından yararlanan tüm öğrencilerimizin Başvuru süreci ve Eğitim aldıkları Üniversitelerle ilgili; Bilgi, Kazanım, Yurt, Konaklama, Tavsiye, Yorum ve Tecrübelerini Farabi Web Sayfamızda bulunan Farabi Deneyimleri bölümüne girerek bizimle paylaşmalarını arzu etmekteyiz. Lütfen Farabi Deneyimlerinizi yazarak bizimle paylaşınız...

Farabi Deneyiminizi yazmak için tıklayınız.

Öğrenci Nihai Rapor Formunu doldurmak için tıklayınız.

• İletişim
    • Tel: +90 376 213 26 26 & Dahili: 2445