• 2017 - 2018 DÖNEMİNİ TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN İLİŞİK KESME İŞLEMLERİ VE NİHAİ RAPOR FORMU..!

2017 - 2018 AKADEMİK YILINI TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN YAPACAĞI İŞLEMLER:

1.) Güz + Bahar Dönemini tamamladığınızda; yıl sonunda mutlaka gitmiş olduğunuz Üniversitenin ilgili bölümü ile İlişik Kesme İşlemini (Öğrenci Kimliği teslimi, Kütüphane ile ilgili işlemler vs.) yapınız ve bu işlemler ile ilgili size verilen belgeleri yine gitmiş olduğunuz Üniversitenin Farabi Ofisine teslim ediniz. İlişik Kesme İşlemini yapmayan öğrencilerin Transkriptleri ve Katılım Belgeleri karşı Üniversite tarafından Üniversitemize gönderilmemektedir. Koordinatörlüğümüze gönderilmiş olan Katılım Belgelerinizi ÇAKÜ Farabi Ofisimizden temin edebilirsiniz.

2.) Güz + Bahar Dönemini tamamlayıp karşı Üniversite ile İlişik Kesme İşlemlerini yaptıktan sonra; Farabi Değişim Programından yararlanan her öğrencinin doldurmak zorunda olduğu, ÇAKÜ Farabi Web Sayfamız Belgeler - Formlar başlığı içerisinde bulunan Öğrenci Nihai Raporu Formunu bilgisayar ortamında doldurarak, 0 376 212 68 99 nolu numaraya Fax veya farabi@karatekin.edu.tr adresine Mail olarak göndermeniz gerekmektedir.

3.) Farabi Değişim Programını merak eden ve bu Programa başvurmak isteyen öğrencilerimizin fikir edinebilmeleri açısından, Farabi Değişim Programından yararlanan tüm öğrencilerimizin Başvuru süreci ve Eğitim aldıkları Üniversitelerle ilgili; Bilgi, Kazanım, Yurt, Konaklama, Tavsiye, Yorum ve Tecrübelerini Farabi Web Sayfamızda bulunan Farabi Deneyimleri bölümüne girerek bizimle paylaşmalarını arzu etmekteyiz. Lütfen Farabi Deneyimlerinizi yazarak bizimle paylaşınız...

• Adres
    • Ş.P. Üsteğmen Erdem Öztürk Sokak