2015 - 2016 DÖNEMİ GİDEN TÜM FARABİ ÖĞRENCİLERİMİZİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER !!! - 27.1.2016

GİDEN TÜM FARABİ ÖĞRENCİLERİMİZİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

DÖNEM İÇİNDE YAPILAN İŞLEMLER :

1.) İletişim Bilgilerinizde ve Banka Hesap Bilgilerinizde değişiklik olduğu takdirde; En kısa zamanda ÇKÜ Farabi Ofisini arayarak, mail göndererek veya Bize Ulaşın kısmından mutlaka İletişim ve Banka Hesap Bilgilerinizi güncelleyiniz.

2.) Farabi Bursunuzun düzenli bir şekilde yatırılabilmesi için (ilk etapta %70`i) sigortalı olarak bir işte çalışmamanız ve devamsızlık yapmamanız gerekmektedir. Bu yüzden Farabi Öğrenciliğinizin devam ettiğini görebilmemiz amacıyla; Güz Dönemi ilk 4 ay (her ayın ilk haftasında) gitmiş olduğunuz Üniversitede eğitime devam ettiğinizi gösteren Öğrenci Belgesi ve Sigortalı olarak herhangi bir işte çalışmadığınıza dair Belgeyi (SGK`dan veya E-Devlet şifreniz ile 4A Hizmet Dökümü) farabi@karatekin.edu.tr adresine Mail veya 0 376 212 68 99 nolu numaraya Fax göndermeniz gerekmektedir. Elimize ulaşan belgelerin kontrolleri yapıldıktan sonra her ay, toplamda 4 Ay (Güz Dönemi) vermiş olduğunuz ilgili hesaba Farabi Bursu yatırılacaktır. YÖK`ün aktarımına göre İlk ödeme Ekim Ayında (Yetişmediği takdirde Kasım Ayında 2 Aylık Ödeme), Son ödeme Ocak ayında yapılacaktır. Saklı tutulan %30`luk kısmın ödemesi ise; okumuş olduğunuz Üniversitenin ÇKÜ Farabi Ofisine göndermiş olduğu Güz Dönemi Transkriptine göre Bahar Dönemi içerisinde yapılacaktır.

NOT : E-Devlet şifreniz ile https://www.turkiye.gov.tr/ adresinden Öğrenci Belgesi ve SGK 4A Hizmet Dökümü Belgesi alınabilmektedir.

2015 - 2016 Dönemi Farabi Aylık Burs Tutarı 350,00 TL. olup, Aşağıdaki Gibi Ödenecektir.

• 1. Ödeme - %70 : 245,00 TL. (Ekim 2015)
  • 2. Ödeme - %70 : 245,00 TL. (Kasım 2015)
  • 3. Ödeme - %70 : 245,00 TL. (Aralık 2015)
  • 4. Ödeme - %70 : 245,00 TL. (Ocak 2016)
  • 5. Ödeme - %30 : 420,00 TL. (Bahar Dönemi İçerisinde - Tüm Derslerden Başarılı Olunduğu Takdirde)

3.) Ders kayıtlarınızı hazırlamış olduğunuz Güz ve Bahar Dönemi Öğrenim Protokollerine göre yapınız. Seçmiş olduğunuz dersin açılmaması veya Ders Programınızın çakışması gibi nedenlerden dolayı, Ders Eklemek veya Ders Çıkarmak istediğinizde gitmiş olduğunuz Üniversitenin Farabi Ofisi ile irtibata geçiniz ve ÇKÜ Farabi Web Sayfamızda bulunan Ekle-Sil Formunu düzenleyerek değişikliği mutlaka bize bildiriniz.

4.) II. Öğretim olan Öğrencilerimiz; Harçlarını Çankırı Karatekin Üniversitesi`ne yatırıp, Ders Kayıtlarını Gittikleri Üniversiteye yapacaklardır.

`` Hepinize başarılar diler, verimli bir yıl geçirmenizi temenni ederiz ``

DÖNEM SONUNDA YAPILAN İŞLEMLER :

5.) Güz + Bahar Dönemini tamamladığınızda yılsonunda mutlaka gitmiş olduğunuz Üniversitenin ilgili bölümü ile İlişik Kesme İşlemini (Öğrenci Kimliği teslimi, Kütüphane ile ilgili işlemler vs.) yapınız ve bu işlemler ile ilgili size verilen belgeleri yine gitmiş olduğunuz Üniversitenin Farabi Ofisine teslim ediniz. İlişik Kesme İşlemini yapmayan öğrencilerin Transkriptleri karşı Üniversite tarafından Üniversitemize gönderilmemektedir.

6.) Güz + Bahar Dönemini tamamlayıp karşı Üniversite ile İlişik Kesme İşlemlerini yaptıktan sonra, ÇKÜ Farabi web sayfamız Belgeler - Formlar başlığı içinde bulunan Öğrenci Nihai Raporu Formunu bilgisayar ortamında doldurarak, 0 376 212 68 99 nolu numaraya Fax veya farabi@karatekin.edu.tr adresine Mail olarak göndermeniz gerekmektedir.

• Tel: 0 376 213 26 26 (Dahili:2445)
  • Fax: 0 376 212 68 99

Duyuru Tarihi: 27.1.2016