2014 - 2015 Akademik Yılı Güz/Güz+Bahar Farabi Başvuruları 17 Mart 2014 tarihinde Sona Ermiştir. - 17.3.2014

2014 - 2015 Akademik Yılı Güz/Güz+Bahar Dönemi Başvuruları 24 Şubat 2014 Pazartesi günü başlayıp, 17 Mart 2014 Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecektir. Başvuru süresi uzatılmayıp, bu tarihler dışında başvuru kabul edilmeyecektir. Başvurular; istenilen Belgelerle birlikte Rektörlük Ek Hizmet Binası, 3. Katta bulunan Farabi Koordinatörlüğümüze şahsen yapılacaktır. Farabi Başvuru ilanı için tıklayınız.

• => Farabi Başvuru Belgeleri <=
  •
  • 1. Aday Öğrenci Başvuru Formu (2 Adet ve Resimli)
  • -  Aday Öğrenci Başvuru Formu ( Güz - Tek Dönemlik ) için tıklayınız.
  • -  Aday Öğrenci Başvuru Formu ( Güz+Bahar - İki Dönemlik ) için tıklayınız.
  • NOT :  Aday Öğrenci Başvuru Formu Bilgisayar Ortamında Doldurulacaktır !!!
  • 2. Transkript (2 Adet)
  • 3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (1 Adet)
  • 4. SGK Tescil Kaydı Belgesi (1 Adet)
  • => Farabi Başvurularının tahmini açıklanma süresi 30 Nisan  - 05 Mayıs tarihleri arasında olacaktır ve Farabi Web Sayfası Duyurular bölümünde yayınlanacaktır.
  •
  •  => Lütfen Farabi Web Sayfamızdan Başvuru Sonucunuzu Takip Ediniz ve Kabul edildiğinizi öğrendiğinizde çok hızlı bir şekilde ÇKÜ Farabi Ofisi ile irtibata geçiniz.

Duyuru Tarihi: 17.3.2014

Etiketler :