2012-2013 Akademik Yılı Güz/Güz+Bahar Dönemleri için Yapılan Farabi Başvuruları. - 6.3.2012 0

2012-2013 Akademik Yılı Güz / Güz+Bahar Dönemleri Yapılan Farabi Başvurularını görmek için tıklayınız.

NOT : Yapılan başvuruların sonuçları açıklandığında ilgili Üniversitenin Farabi Web Sayfası Duyurular kısmında yayınlanacaktır, ayrıca Üniversitemiz Farabi Web Sayfası Haber ve Duyurular kısmında yayınlanıp öğrencilerimize de telefon ile bilgi verilecektir. Başvurusu kabul edilen öğrencilerimiz, Bölüm Koordinatörleri ile birlikte Bilgisayar ortamında 2. Aşama Belgelerini dolduracaklar ve yine Bölüm Koordinatörlerine onaylattıktan sonra eksiksiz bir şekilde Koordinatörlüğümüze teslim edeceklerdir. İstenilen Belgelerin boş hallerine Farabi Web Sayfası Belgeler kısmından ulaşabilirsiniz, yine Belgeler kısmından istenilen Belgelerin Örnek Doldurulmuş hallerini görebilirsiniz. Lütfen oradaki Belgelerin Örnek Amaçlı ve geçmiş yıllara ait olduğunu unutmayınız ve Belgelerdeki; Yıllara, Tarihlere, Bölüm ve Kurum Koordinatörü isimlerine, İrtibat Bilgilerine ve Telefon Numaralarına dikkat ederek Belgelerinizi hatasız doldurunuz. Gerekli durumlarda Farabi Kurum Koordinatörlüğümüzden mutlaka yardım alınız.

• Sorularınız için ;         Fatih DEMİRTAŞ
  •                                Farabi Ofis Koordinatörü